علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری

علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری

با سپری شدن زمان و فرسوده شدن دستگاه ماشین لباسشویی احتمال دارد که بعد از مدتی با مشکلات روبرو بشود در این زمان پیشنهاد ما این است که از تکنسین های با تجربهٔ تعمیر ماشین لباسشویی دکتر آچار در میان بگذارید تا اقدام به رفع عیب نمایند یکی از اساسی ترین معایب علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری می باشد. که در این مطلب به آن می پردازیم.

علت شروع به کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری

پیدایش این ایراد در برندهای متفاوت ماشین لباسشویی های امروزی می تواند علل متعددی داشته باشد که عبارتند از:

1. اشکال در فشار آب

برخی اوقات اشکال کم فشار یا نوسانات آب است که در مجتمع های بزرگ چند واحدی مانند ساختمان های مسکونی بلندمرتبه بیشتر به نظر می آید ماشین لباسشویی برای آغاز روند شستشو به مقدار معینی آب نیاز دارد در صورتی که فشار آب زیاد نباشد این مقدار تامین نشده و در نهایت اشکالات متفاوتی بوجود می آید.

2. صدمه دیدن قطعه المنت

 گونه هایی از مدل های ماشین لباسشویی مجهز به عناصر گرم کننده آب هستند در صورت بروز مشکل در این عناصر دمای آب شستشو به مقدار لازم نمی رسد در نهایت ماشین لباسشویی بعد از انجام عملیات آبگیری روشن نمی شود باز بینی قطعه المنت و تعمیر یا تعویض آنها امری خاص است و باید توسط تعمیرکاران ماهر و با تجربه انجام شود.

علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری
علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری

3. آسیب دیدن قطعه هیدرواستات

قطعه هیدرواستات از مهم ترین قسمت های ماشین لباسشویی است که موظف به اندازه گیری میزان آب داخل دیگ ماشین می باشد.

این قسمت با اندازه گیری سطح آب مشخص می کند که نیاز دستگاه به آب بیشتری را مشخص کرده در صورتی که قطعه هیدرواستات معیوب شود، میزان آب مورد نیاز برای شروع فرآیند شستشو را تعیین نخواهید کرد در نتیجه ماشین لباسشویی بعد از آبگیری کار نمی کند.

4. قطع شدن سیم اتصال هیدرواستات و تایمر

 از دیگر دلایل روشن نشدن ماشین لباسشویی بعد از انجام آبگیری آب می توان به قطع شدن سیم اتصال هیدرواستات و موتور تایمر اشاره نمود بین این دو قسمت سیم مخصوصی وجود دارد که با رسیدن آب به سطح و اندازه مناسب، پیغام هیدرواستات را به موتور تایمر می فرستد.

5. صدمه دیدن موتور و کسری ذغال

از عوامل بارز کار نکردن ماشین لباسشویی پس از آبگیری آسیب دیدن موتور ماشین لباسشویی است، با اهمیت ترین و برجسته ترین دلیل صدمه دیدن موتور کمبود زغال سنگ است در صورتی که مقدار این زغال‌ها در حد نصف یا کمتر شده باشد.

باید تعویض شوند تا موتور دوباره روشن شود ولیکن در صورتی که از سالم بودن کربن ها مطمئن شدید ممکن است کلکتور موتور مشکل داشته باشد که در این صورت کل موتور باید تعویض شود.

مراقب باشید سوکت های اتصال دهندهٔ موتور ممکن است مانند سوکت برد با ایراد روبرو شوند، شما می توانید این مشکل را به سادگی برطرف کنید.

برای دست یافتن به موتور باید درب عقب دستگاه را باز کرده و تسمه را از جای خود بردارید تا به موتور دسترسی پیدا کنید و در گام ابتدایی زغال های موتور را بررسی کنید نکته این است در صورتی که دستگاه شما نو است اصلاً تسمه ندارد و در صورت بروز چنین مشکلی باید کیت الکترونیکی که موتور به آن وصل است تعویض شود.

6. زمانی که تسمه در جایگاه خود نمی باشد.

بعد از شروع به کار کردن ماشین لباسشویی و متوجه شدید که ماشین لباسشویی بعد از آبگیری کار نمی کند بهتر است که قطعهٔ تسمه آن چک شود به همین منظور درب ماشین لباسشویی یا درب پشتی ماشین لباسشویی را بردارید بعد تسمه را چک کنید تا مشاهده شود که شل یا پاره شده است در صورت نیاز به تعویض بند، باید آن را با تسمه ای با همان مشخصات تعویض کنید اگر تسمه شل است، آن را بردارید و تسمه را به درستی قرار دهید.

7. قطعهٔ برد یا تایمر در این دستگاه دلیلی برای کار نکردن ماشین لباسشویی پس از آبگیری است.

 در صورتی که ایراد از تسمه لباسشویی نیست، دلیل کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از تخلیه امکان دارد معیوب شدن برد یا تایمر دستگاه است اگر ماشین لباسشویی شما نو است به دنبال تایمر نباشید.

زیرا در ماشین لباسشویی های جدید این قسمت با برد تعویض شده است در صورت آسیب دیدن برد دستگاه باید آن را از دستگاه جدا کرده و قطعه جدیدی جایگزین آن شود و یا اگر قابل تعمیر است آن را تعمیر کنید.

8. وجود نقص فنی در قطعه شیر برقی

از بارزترین قطعات ماشین لباسشویی شیر برقی می تواند باشد این قسمت موظف به ورود آب به دستگاه است آسیب به شیر برقی یکی دیگر از عوامل کار نکردن ماشین لباسشویی پس از آبگیری است در اصل خرابی شیر برقی می تواند در فقدان آبگیری نقش داشته باشد یا اگر پمپاژ آب انجام می شود به درستی و به مقدار کافی انجام نمی شود در نهایت روند برنامهٔ شستشو شروع نمی شود.

9. آسیب دیدن شیر ورودی آب

در برخی ازوقایع ایراد از قطعات و اجزای ماشین لباسشویی نمی باشد در صورت بروز مشکل در شیر ورودی آب، آب به طور کامل یا به اندازه کافی وارد ماشین لباسشویی نمی شود در پایان شرایط راه اندازی دستگاه رعایت نمی شود و ماشین لباسشویی کار نمی کند.

10. مسدود شدن جاپودری ماشین لباسشویی

 برخی فکر می کنند هر چه بیشترمواد شوینده در جا پودری بریزند، شستشوی بهتری انجام می شود بد نیست بدانید در این شرایط ممکن است انسداد در سوراخ های جا پودری ایجاد بشود و در پایان آب به راحتی از آنها عبور نمی کند و شستشو انجام نمی شود.

البته بهتر است که بدانید تمیز نکردن جاپودری نیز می تواند دلیل کار نکردن ماشین لباسشویی پس از آبگیری باشد با سپری شدن زمان و ته نشین شدن مواد شوینده در جاپودری موجب انسداد آن می شود لذا پیشنهاد داده می شود پس از هر بار شستشو در ماشین لباسشویی حالت جاپودری را چک کرده و در صورت نیاز آن را تمیز کنید. 

همچنین تیم دکتر آچار آماده است تا علاوه بر تعمیر ماشین لباسشویی در تهران به شما خدماتی مانند تعمیر ماشین ظرفشویی در تهران، تعمیر ساید بای ساید، تعمیر پکیج در تهران، تعمیر اجاق گاز  و … را با تکنسین‌های حرفه ای خود ارائه دهد.

مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی، دکترآچار، با بهترین و حرفه ای ترین تیم تعمیرات ایران، تعمیر ماکروفر در تهران، تعمیر جارو برقی در تهران، تعمیر کولرگازی در تهران، تعمیر آبگرمکن در تهران، تعمیر هود در تهران و تعمیر آبسردکن در تهران برای شما با کمترین قیمت انجام می‌دهد.

دکتر آچار خدمات گسترده‌ای را در زمینه تعمیرات لوازم خانگی ارائه می‌دهد، از جمله تعمیر کولر آبی در محل، تعمیر قهوه ساز و تعمیر اسپرسو ساز، تعمیر اسپیلت، و تعمیر فر توکار برقی و فر توکار گازی. این خدمات تضمین می‌کنند که تجهیزات خانگی شما با بالاترین استانداردهای کیفیت و کارایی تعمیر و نگهداری شوند.

علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری
علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری

11. شیر ماشین لباسشویی و فیلتر

ماشین لباسشویی که اجازه ورود آب به ماشین لباسشویی را می دهد توسط دریچه ایی است این بخش از قسمت های مختلفی متشکل شده است مهر و موم لاستیکی، قرقره، کانال های ورودی و خروجی آب، لاستیک دیافراگم و پایانه های شیر برقی این قطعات هستند.

صدمه دیدن این قطعات سبب شده آب به دستگاه راه پیدا نمی کند و در پایان ماشین لباسشویی نشتی وجود ندارد صدمه دیدن این قطعه برخی از مواقع به ماشین لباسشویی صدمه زده به همین دلیل از برجسته ترین عوامل آسیب دیدن ماشین لباسشویی خرابی این قطعه است.

دو موردی که توانسته در کار کرد درست شیر برقی نقش داشته باشد را می توان ولتاژ صحیح و فشار آب بیان کرد تامین برق این قطعه از مولتی متر استفاده می شود. اندازه گیری ولتاژ باید توسط تعمیرکار ماهر انجام شود. چون که این آزمایش باید در حین شستشو انجام شود.

هر زمان که شاهد این اندازه گیری ولتاژ صحیح بودید و فشار آب پشت شیر نیز مورد تایید باشد، دستگاه آب را خارج نکرده زیرا این قطعه خراب شده است هر زمان که ولتاژ کافی در دسترس شیر برقی نباشد.

مشکل تخلیه نشدن ماشین لباسشویی به خاطر قطعات کنترلی این قطعه می باشد و چک شود این قطعات متشکل شده از کلید تایمر، سوئیچ فشار یا سوئیچ سطح آب می باشد به خاطر از ورود رسوب، زباله و نمک به داخل ماشین لباسشویی، قطعه ایی به نام فیلتر را در ورودی شیر برقی جایگزین شده که با سپری شدن زمان و استفاده مکرر از دستگاه، این فیلتر با انسداد روبرو شده بنابراین این تمیز کردن می تواند بر عملکرد صحیح این قطعه تأثیر مثبت بگذارد.

کلام آخر

امید آن داریم که با کمک گرفتن از این مطلب علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری بتوانید به راحتی معایب ماشین لباسشویی خود را رفع نمایید در غیر این صورت می توانید از تکنسین های با تجربه دکتر آچار کمک بگیرید که با یک تماس فوراً در کوتاه ترین زمان ممکن در محل حضور پیدا کرده و خدمات تعمیرا ت و نصب را برای شما ارائه خواهند داد.

انتشار یافته: 1
  1. جواد آخوندی 6 ماه قبل

    خداقوت بهتون میگم تیم خوب دکتر آچار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با رعایت موارد اخلاقی وارد نمایید

فهرست مطالب

درخواست خدمات

اشتراک گذاری:

مقالات مرتبط