آموزش تعمیر و نگهداری جاروبرقی توسط خود شما در منزل
امروزه جارو برقی از ضروری ترین وسایل خانگی برای نیاز خانواده هاست، بنابراین در استفاده و نگهداری از جارو برقی برای افزایش طول عمر و کارایی آن بسیار کوشا باشید، پس مردم چندان هم اشتباه نمی کنند که جاروبرقی قلب نظافت است ما در این مطلب به آموزش تعمیر و نگهداری جاروبرقی می پردازیم، اگر به تعمیر جاروبرقی نیاز دارید با کارشناسان تعمیر جاروبرقی دکتر آچار تماس بگیرید.
در زمان کشیدن جاروبرقی اگر سیم آن کوتاه است به زور نکشید، آن را به زور به این طرف و آن طرف خانه نکشید با این کار شما هم به بدنه ی جاروبرقی و هم به سیم برق آن صدمه وارد می کنید.
همیشه توجه داشته باشید که از جاروبرقی هایی که قابلیت مکش آب را ندارند، هرگز در جاهای خیس و مرطوب و یا برای جمع کردن آب ریخته شده استفاده نکنید، این عمل شما به موتور ماشین جاروبرقی شما آسیب جدی را می رساند.

هیچ گاه مخزن ماشین جاروبرقی خود را در حد انفجار پر نگه ندارید، زمانی که کیسه ی جاروبرقی بیش از حد پر باشد، علاوه بر این که دستگاه جاروبرقی شما خوب کار نمی کند و قدرت مکش را پایین می آورد و به موتور دستگاه جاروبرقی شما خیلی فشار می آید.
هر چند وقت یک بار اجزای قابل شستشوی دستگاه جاروبرقی خود را مانند لوله خرطومی، مخزن جمع کردن زباله و… را با آب بشویید، این کار علاوه بر تمیز شدن دستگاه شما از هر گونه پرز و خاک می شود، نکات بهداشتی را حتما رعایت کرده باشد.
هرگز جاروبرقی را در جای گرم و در نزدیک بخاری و یا شوفاژ قرار ندهید.
فرقی ندارد که شما چه مارکی از جارو برقی را دارا هستید، باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید تا زمانیکه نتوانید نکات مهم برای نگهداری از جاروبرقی خود رعایت کنید به مشکل بزرگی خواهید خورد، اگر شما یک سری نکات را به خوبی رعایت کنید می توانید دارای بهترین جاروبرقی باشید.
همیشه از قرار گرفتن کیسه ی جاروبرقی در محل مناسب خودش اطمینان حاصل کنید، هر جاروبرقی به مدلش بستگی دارد، فقط لازم است کیسه را به طور دقیق بر سر نازل قرار دهید، اگر دارای قلاب و یا کلیپسی باشد از آنها برای سفقت و محکم کردن کیسه در جای اصلی خود استفاده کنید.
همیشه زباله های خیلی بزرگ و نوک تیز را از روی زمین قبل از کشیدن جاروبرقی بر دارید، همیشه به مدت زمان طولانی از جارو برقی نباید استفاده کرد، حتی اگر به مدت 15 دقیقه استفاده کردید جاروبرقی را برای چند دقیقه خاموش کرده تا استراحت کند.
فیلتر های محافظ را هر دو سال تمیز و یا اینکه تعویض شود.
در ماشین های جاروبرقی که از کیسه ی کاغذی باید استفاده کرد، برای جایگزین کردن آن از کیسه های پارچه ایی استفاده نکنید.
از قرار دادن پا و یا اجسام سنگین به روی ماشین جاروبرقی خود اجتناب کنید.
از هر یک از ابزارهای ماشین جاروبرقی برای مورد استفاده ی خودش استفاده کنید.
از کیسه های پلاستیکی به جای پاکت ماشین جاروبرقی خود استفاده نکنید.
برای تعمیر مشکلات پیش پا افتاده دستگاه جاروبرقی خود باید ابتدا عیب یابی کرد، اگر متوجه شدید که آشغالی در لوله خرطومی گیر کرده است، در این زمان به کثیف بودن فیلترها شک بکنید، به طور معمول در اثر استفاده ی نامناسب از کیسه و یا کیسه های نامناسب باعث شده که آشغال ها وارد محفظه ی جاروبرقی شده و در نتیجه باعث گرفتگی فیلترها شده است، فیلترها را شسته و خشک کنید و در صورت فرسودگی زیاد آن را تعویض کنید.
گرد و خاک باعث شده که الکترو موتور را خاک بگیرد و موتور جاروبرقی شما گیرپاش کند، هیچگاه دستگاه جاروبرقی خود را با پا خاموش و روشن نکنید و یا کم و زیاد نکنید زیرا باعث آسیب رسیدن به دستگاه جاروبرقی شما می شود همین نکات ریز ممکن است باعث شود نیاز به تعمیر جاروبرقی پیدا کنید.
زمانی که دستگاه جاروبرقی شما روشن نمی شود:
احتمال دارد مشکل از سیم و یا دوشاخه باشد، باید تعویض شود و یا اینکه اگر امکان تعمیر دارد آن را تعمیر کرد.
ممکن است زغال های موتور کثیف شده باشد:
دستگاه جاروبرقی شما بعد از مدتی کار کردن یک قشر چربی و گرد و خاک به صورت لایه ای عایق بین زغال ها و تیغه های کلکتور به وجود می آید و از عبور جریان برق جلوگیری می کند، حتماً براده ها را پاک کرده تا زغال ها و تیغه ها تماس خوبی باهم داشته باشند.
ممکن است که کلاف های سیم پیچی سوخته باشد، زمانی که سیم پیچ های آرمیچر سوخته باشد از بوی ناشی از سوختن متوجه می شوید، اگر قابل باز پیچی باشد این کار را انجام دهید و گرنه باید موتور تعویض گردد.
وقتی دستگاه به طور نامنظم کار می کند:
ممکن است کلاف های میدان نیم سوز شده باشد، این کلاف احتمال نیم سوز شدنشان بسیار ضعیف است مگر با وجود بار اضافی و کار کردن بدون وقفه باشد.
آرمیچر نیم سوز شده باشد، اگر کلاف های روی آرمیچر نیم سوز شده باشد حتماً باید تعویض گردد.
گاهی هم بین زغال ها و تیغه ها تنظیم نیست، اگر فشار پشت فنرها ی زغالها به اندازه ی مناسب نباشد ایجاد جرقه و گرم شدن آرمیچر می شود.
مکش دستگاه جاروبرقی بسیار کم شده است!
از شیلنگ رابط، هوا خوب جابه جا نمی شود، مکش دستگاه را بدون شیلنگ چک کنید اگر مکش کافی بود ایراد از این است و باید آن را کاملاً تمیز کرد، با تمیز کردن مشکل برطرف نشود احتمالاً شیلنگ پاره شده است.
گاهی فیلتر دستگاه کثیف شده باشد و باید آن را تمیز کرد.
کیسه جاروبرقی ممکن است پر شده باشد.
دستگاه جاروبرقی شما با لرزش کار می کند:
احتمال دارد نگه دارنده ی لاستیکی موتور خراب یا شل شده باشد، آن را بررسی کنید و اگر شل بود آن ها را محکم کنید و اگر هم خرابی وجود داشت تعویضش کنید.
صدای ناهنجار دستگاه به چه دلیل است؟
احتمال دارد که پروانه ی دستگاه شل شده باشد و یا بلیرینگ خراب شده باشد، گاهی پیچ آرمیچر پروانه مکش و کانال هوا را در محل های خود سفت نگه می دارد شل شده باشد و یا مشکل از یاتاقان ها باشد که صدای ناهنجاری ایجاد میکند که باید یاتاقان را تعمیر و یا تعویض کرد، امیدواریم که آموزش تعمیر و نگهداری جاروبرقی رضایت شما عزیزان را فراهم آورده باشد.
متن خوبی بود
خیلی سایت خوبی دارین ??
با سلام شما بهترینید والسلام
تعمیرکار حرفه ای لوازم خانگی میخواید فقط دکتر آچار به خدا ازشون راضی بودم گفتم به همه اینجا بگم به جای دیگه تعمیرات ندید که دستگاهتون و پولتون به باد میره
شما کانال تلگرام هم دارین؟
کاش زودتر با دکتر آچار آشنا شده بودم یکی اومد دستگاهمون را داغون کرد و دیگه هم تلفنشو جواب نمیده
خدا بگم چکارتون کته انقدر کارتون خوب بود به هر کی میرسم میگم تعمیرات داشتید بدید به دکتر آچار خخخخ
خیلی زیبا بود مهندس
مطلب به درد بخوری بود
عرض سلام و خسته نباشید به دلیل خدمات خوب و بی نظیرتون
یه جا دیده بودم نوشته بود جاروبرقی تون رو سرویس کنید، در سرویس جاروبرقی چه کاری انجام میشه؟
سلام و عرض ادب در سرویس کیسه و فیلترهای جاروبرقی تعویض می شوند، ضمن این که موتور جاروبرقی تمیز شده، یاتاقان ها و بلبرینگ ها روغن کاری شده و ذغال های جاروبرقی تعویض خواهند شد